top of page

Palvelut

 

 

 

Voiko konsultin käytöstä oikeasti olla hyötyä? 

 

Konsultteja pidetään yleensä henkilönä, joka tuhlaa paljon aikaa ja rahaa kertoakseen asiakkaalleen sen, minkä tämä jo itsekin tietää.

 

Technical Consulting tarjoaa asiakkaalleen nopeita ratkaisuja sellaisistakin asioita, joita asiakas ei itse ole huomannut tai edes tullut ajatelleeksi.

 

 

 

Konsultointia uudella tavalla, uudelle kohderyhmälle.

Tuotannon tehostus

 

 

Tuotantoa voidaan tehostaa monella tavalla, useasti ratkaisut ovat jo olemassa, niitä vain ei osata hyödyntää. Tuotannon konsultointimme tähtää aina pienipiin mahdollisiin investointeihin, vaikka emme pelkää olla osana isompaakin projektia.

Tietotekninen neuvonta

 

 

Useat pienet yritykset painivat tietoteknisten ongelmien kanssa, ei välttämättä laiteongelmien, vaan ohjelmisto-ongelmien kanssa. Technical Consulting tarjoaa apua itse ohjelmien käytössä, niin toiminnanohjausjärjetelmän hankinnasa kuin yrityksen tiedonhallinnassakin. Ottaen huomioon yrityksen koko ja tarpeet.

 

Uusimpana palveluna on verkkonäkyvyys eli hakukoneoptimointi. Suomeksi kysymys on siitä, miten korkealle sivunne nettihakuja (Google, Yahoo..) tehdessä sijoittuu. Useimmiten ihmiset valitsevat ensimmäisten linkkien joukosta haluamansa ja vain aniharvoin kukaan katsoo edes kakkossivulle. Hakukoneoptimoinilla saadaan juuri teidän sivut ensimmäisten joukkoon, jolloin sivustonne löydetään helpommin.

bottom of page